TENTATIVE PROGRAMME

10 November 2014 (Monday)

Start

End

Program

8:15

9:00

Registration

9:00

10:30

Opening Ceremony

10:30

11:30

Keynote 1:

11:30

12:50

Parallel Session 1  (80 min)

13:00

14:30

Lunch

14:30

15:50

Parallel Session 2  (80 min)

15:50

16:00

Break

16:00

18:20

Parallel Session 3  (140 min)

18:00

20:00

Dinner Sponsored by UTeM
(NC /TNC (PI) /Key Note /PIC)

11 November 2014 (Tuesday)

Start

End

Program

8:30

9:30

Keynote 2:

9:30

9:45

Break

9:45

12:45

Parallel Session 4 (180 min)

12:45

14:00

Lunch

14:00

16:00

Parallel Session 5 (120 min)

16:00

16:20

Break

16:20

18:20

Parallel Session 6  (120 min)

18:20

18:30

Closing

18:30

20:00

Break

20:00

23:00

Official Dinner (Keynote Address by VC)

MUCET 2014 10.11.2014 9:00 am

jet

jtec